четвъртък, 16 юни 2011 г.
Спагети с бешамел
200 г спагети "мелиса"
доматен сос (пюре)
босилек
колбас по избор, нарязан на кубчета
200 мл сос Бешамел
кашкавал
Спагетите се варяват в подсолена вода, измиват се на течаща студена вода в гевгир. Вече отцедени спагетите се изсипват в тава, поливат се с доматен сос (пюре), поръсват се с босилек, добавя се колбаса и се полива с бешамела. Обилно се поръсват с настърган кашкавал и накрая с шарена сол. Пече се в предварително загрята умерена фурна, до запичането на кашкавала.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Направо си копирам рецептата - само като чета продуктите и си представям колко е вкусно!!!
ОтговорИзтриванеВнаги запичам спагетите,дори и да нямам бешамел,с повече настърган кашкавал и стават......
ОтговорИзтриване