неделя, 9 октомври 2011 г.
Броколи на фурна и руска салата
Рецептата е аналогична и с карфиоли
Използвах замразени броколи 450 гр. . Размразих го,поръсих със сол ,олио и галета. Запекох в предварително загрята фурна на 200гр. докато галетата попие водата и се поизсушат броколите. Подредих топено-пушено сирене ,нарязано на тънки колелца и върнах във фурната ,докато се доизпече броколите и запече топено-пушеното сирене. Изключително вкусно!
Ето я и моята руска салата:
Тази салата приготвям винаги на око. Картофите и морковите нарязвам на малки кубчета и варя в солена вода.Отцеждам в гевгир и така ги оставям да се охладят. По-късно към тях добавям кграх от консерва ,шунка и задължително 2 твърдо сварени яйца. Добавям сол на вкус и обърквам с мойонеза на вкус
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Иии сега понеже съм първата,грабвам си чинийката с руска салата и докато дойдат другите няма да остане и следа от нея!
ОтговорИзтриванеСтрахотни рецепти Нелче:)
Хубава есенна седмица:)
Благодаря ,Кате ! Заповядай,хапни си !
ОтговорИзтриванеЩастлива седмица и на теб!
Нели,
ОтговорИзтриванеи аз обичам карфиол, допада ми и с топено сирене. Чудесни са новите ти идеи -
харесах всичките, но не мога да не спомена специално тортата - чудесна!
Поздрави и хубава нова седмица, Диана
И аз много си падам по карфиола. Не съм го приготвяла по този начин, но съм сигурна, че ще ми допадне. Ще опитам :)
ОтговорИзтриванеПоздрави и хубава нова седмица!
Дани,тази седмица сме на близки вкусови вълни и благодаря за подчертаното внимание към тортичката!
ОтговорИзтриванеЕли ,благодаря и на теб ,мила !
Щастлива седмица !Целувки на всички :)
Отново две мои любими неща за хапване. Тъй като идвам прекалено късно, просто ще се наслаждавам на снимките и ще си представям, колко вкусно е било всичко.:-)))
ОтговорИзтриванеПоздрави, мила и усмихнати дни!
Мони ,наистина доста късно - унищожиха се!
ОтговорИзтриванеПожелавам и на теб хубави дни!