сряда, 12 октомври 2011 г.

От селски ,по-селски пилешки дробчета


Тези дробчета са наистина селски ,та по-селски приготвени. Просто дробчетата поставих в силно згорещено олио със сол ,за да не пръска много. Поставих между тях две глави лук разцепени на шест едри парчета и две червени сурови капии,на които им сцепих върха с нож на кръст и така оставих да си се пържат.Обърнах дробчетат веднъж ,след като се запържиха хубаво и ръснах смело соев сос. Така оставих докато се запържат хубаво дробчетата и от другата страна. По няко време се обръща и чушката,да се изпърже хубаво и тя. Много бързо и вкусно се получи.

5 коментара:

  1. Еее,Нелче,бива ли такива вкусотии посред нощите?
    Ама така сладко си го написала,че ми се дояде!
    Прегръдки и спокойна нощ:)

    ОтговорИзтриване
  2. Нели, обичам много дробчета по селски и толкова ми харесва, как си ги приготвила, че задължително ще ги пробвам така.:-))
    Сърдечни поздрави и хубави есенни дни!

    ОтговорИзтриване
  3. И аз много обичам дробчета по селски :)
    Нели, твоите са много апетитни! С тази чушчица, направо мечта!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Да се присъединя и аз към групата любители на дробчетата по селски :) Много любимо ястие! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  5. Кате,Мони ,Ели ,Габи благодаря ви за така апетитните коментари.
    Целувки !

    ОтговорИзтриване

Моля,пишете на кирилица!